Ischia
Lidt om øen.

Ischia har et gunstig klima, med lange somre og milde vintre. Steder på øens mange strande kommer der varme op fra jordens indre, som gør at det er mulighed for badning hele året. Maronti stranden har meget varmt sand som bl.a. er godt for myoser, der er også en antik kuranstalt fra romersk tid med en natursauna i selve klippen og badekar hulet ud i klippevæggen.
Andre steder med kilder, helende 24 grader varmt vand som anbefales til hudproblemer, mygstik, eksem, psoriasi, solskoldning ect.

Lidt mere om øen.

For den aktive turist som ønsker at opleve naturen og selve Ischia fra en anden vinkel findes der 4 forskellige udflugtsmuligheder på stier, gennem naturen, gennem de skønne  små byer som findes på øen. Man kan finde små gamle kantiner med god mad og vine. Eller man kan vælge at tage på en tur til de andre øer i bugten, Capri, Pompie, Vesuv eller Amalfikysten.

Nyeste kommentarer

24.05 | 17:09

Hej Line
Hanne Pytlick her Håber du har det godt... Jeg vil høre om du har en ledig plads/lejlighed fra mandag d. 10/7 Jeg kommer alene.
Kh. Hanne

24.11 | 11:42

Hej Line
Fik aldrig sagt 1000 tak for i sommers. Hele familien nød det hele i fulde drag! Dejligt at se dig igen ; )
Knus fra Funch Boye

18.10 | 22:55

Hej Line lækkert sted du / I har der, Håber jeg engang kan få en lille ferie dernede

24.08 | 22:13

Hej Arne...Ja,selvfoelgelig kan jeg da det,sikke en dejlig overraskelse...send mig din email,for her kommer den ikke frem
Line